Vestan toiminta kaudella 2000-2001

Vestan edustusjoukkue palasi SM-sarjaan, bandyliigaan yhden kauden poissaolon jälkeen uudella voimalla. Vestan edustusjoukkue oli 10. alkusarjassa ja jatkosarjassa toinen, jolloin se karsiutui SM-sarjan pudotuspeleistä.

Aikuisjoukkueet osallistuivat Helsingin piirin 1C-sarjaan, jossa Vesta 3 saavutti toisen sija ja 1B -sarjaan, jossa Vesta 2 saavutti myös toisen sijan.

Juniorijoukkueet menestyivät hyvin Helsingin piirin sarjoissa. Vesta saavutti 4 mitalia sarjoissa: Vesta C ensimmäinen sija kultaa, Vesta D1 kolmas sija (sarjassa jaettiin vain kultamitalit), Vesta D2 kolmas sija pronssia, Vesta E toinen sija hopeaa, Vesta F viides sija ja Vesta G92 toinen sija hopeaa.

Vestan juniorit Helsingin piirin tekniikkamestaruuskilpailussa:
C86-sarjassa 1. sija Rolf Larsson ja 2. sija Victor Ahlström.
D88-sarjassa vestalaiset saavuttivat 4. 5. ja 6. sijat.
D89-sarjassa 3. sija Niclas Borenius sekä vestalaisille 4. ja 6. sija.
E90-sarjassa 1. sija Roope Bützow.
H93-sarjassa Vestan juniorit valloittivat kaikki 5 ensimmäistä sijaa.

Vestan C-juniorijoukkue osallistui 10.-11.3.2001 jääpallon SM-lopputurnaukseen Torniossa. Vesta oli raivannut tiensä loppupeleihin päätymällä kolmanneksi karsintasarjan etelälohkossa. Turnaus oli jaettu kahteen lohkoon ja Vesta voitti oman lohkonsa. Pronssiottelussa HIFKiä vastaan Vesta hävisi ja näin ollen oli koko turnauksen neljäs.
>> kuva pojista SM-lopputurnauksessa Torniossa.

Vestan E-juniorit osallistuivat myös SM-lopputurnaukseen 10.-11.3.2001 Torniossa ja joukkue voitti pronssia. Vestan E-joukkue valittiin seuran sisällä kauden joukkueeksi.

Vesta järjesti VII junioriturnauksensa 18.-19.11.2000 Oulunkylän kentällä.
Mukana oli joukkueita ympäri Suomea. Turnausta ei voitu toteuttaa aiotussa laajuudessa yhteensattumien vuoksi, vaan osa peleistä pelattiin ystävyysotteluina.

Vestan Risto Johansson on jo pitkään ollut Suomen Jääpalloliiton hallituksen jäsen ja kuulunut Jääpalloliiton edustajana Kansainvälisen Jääpalloliiton tekniseen valiokuntaan (kaudella 2001-2002 hän toimii valiokunnan puheenjohtajana). Jussi Heinlahti toimi Helsingin piirin hallituksessa.

 

<< takaisin seura-info sivulle

 



etusivu | uutiset | joukkueet | hallitus | ohjelma | info | keskustelu | linkit
© by DB | ylläpito : bubbeli@st.jyu.fi